Hypotheken

Het kopen van een eigen woning is altijd een spannende aangelegenheid. Voordat het zover is en uw handtekening is gezet, valt er heel wat te overwegen, te regelen en te beslissen. Of het nu de eerste keer is dat u een woning koopt, of dat u uw huidige lening wenst te verhogen of misschien wenst over te sluiten, het is van essentieel belang u goed te laten adviseren. Zorg ervoor dat uw hypotheek er niet toe leidt dat u straks in een nachtmerrie belandt.

Eenvoudig, toch?
Een hypotheek afsluiten is eenvoudig. U heeft vast wel een kennis die hypotheken verzorgt of u kent wellicht iemand in uw omgeving die dat doet. Tegenwoordig kunt u zelfs on-line een hypotheek afsluiten.

Deskundig advies
Maar eigenlijk moet u helemaal niet op zoek naar een hypotheek. Waar u werkelijk naar op zoek bent is naar die adviseur, die u kan helpen om uw woning zo goed en voordelig mogelijk te financieren: een adviseur met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvisering. Iemand die rekening houdt met uw persoonlijke situatie, uw toekomstverwachtingen en uw plannen. Dat is iets anders dan een hypotheek afsluiten op bestelling. Bij R&P hypotheken bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig advies dat toegespitst is op uw wensen en mogelijkheden. Niet alleen bij het aangaan van de hypotheek, maar ook gedurende de gehele looptijd van uw hypotheek kunt u van ons professionele begeleiding verwachten.

Maak kennis met R&P hypotheken
Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op met onze hypotheekadviseur, bel (0165) 522 005 en ontdek wat deskundig onafhankelijk financieel advies voor u kan doen!

Voor alle vragen over dit vakgebied kunt u contact opnemen met: