Adviseurs

Voordat er een keuze gemaakt wordt welke verzekering, pensioen of hypotheek het beste bij u past, is een vrijblijvend gesprek de manier om kennis te maken en onze expertise te ervaren. We stellen onze relaties graag hiervoor in de gelegenheid. Dit kan door contact op te nemen via 0165 522 000 of stuur een mail naar info@rnpgroep.nl

Een R&P'er toont zijn of haar heldere visie op de markt in het algemeen, maar vooral op de klantenwens in het bijzonder. Dit vereist een scherpe blik die gericht is op een juiste analyse van de persoonlijke situatie van de klant. Een doeltreffende aanpak start met een concreet advies.

Door de efficiënte organisatie van een team goed opgeleide R&P'ers, een sterk netwerk en nauwkeurige timing ontstaat een samenspel dat leidt tot trefzekerheid, ook op hoger niveau. Daarbij zorgt een goed geautomatiseerd speelveld ervoor dat we in vorm blijven. Want we houden de score graag goed bij. Permanente interne en externe educatie zorgen ervoor dat wij dit hoge niveau kunnen handhaven.

Resultaten zijn maatgevend in onze tak van sport. Daarmee doelen we niet uitsluitend op het rendement bij het bereiken van de eindstreep. Financiële dienstverlening kent vele momenten, die alle de aandacht verdienen. Dankzij tussentijdse alertheid bereiken we tevredenheid en vertrouwen bij de klant. Zo komt R&P tot het vormen van optimale mogelijkheden die binnen het bereik van de klant liggen.