Particulier

Verzekeringen
Waarom verzekeren? Omdat u zuinig bent op uw bezittingen en omdat u weet wat het kost om uw spullen te vervangen. Maar vooral omdat u weet dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Brand, storm, diefstal, aanrijding en ga zo maar door. Dit zijn alle risico's die schade kunnen veroorzaken. Sommige risico's draagt u zelf. Andere risico's wilt u verzekeren.

Eenvoudig, toch?
Een verzekering afsluiten is eenvoudig. U heeft vast wel een kennis die verzekeringen verzorgt of u kent iemand die dat doet. Tegenwoordig kunt u on-line allerlei verzekeringen afsluiten.

Deskundig advies
Maar eigenlijk moet u helemaal niet op zoek naar een verzekering. Waar u werkelijk naar op zoek bent is naar dié adviseur die u kan helpen om uw verzekeringspakket zo goed en voordelig mogelijk te regelen: een adviseur met inmiddels meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van verzekerings-advisering. Iemand die rekening houdt met uw persoonlijke situatie, uw toekomstverwachtingen en de voorwaarden die de diverse verzekeringsmaatschappijen aan hun producten gekoppeld hebben.

Bij R&P verzekeringen bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig advies dat toegespitst is op uw wensen. Niet alleen bij het aangaan van de verzekering, maar ook gedurende de looptijd kunt u van ons professionele begeleiding verwachten.

Wij brengen al uw privé verzekeringen, van inboedel- tot reisverzekering, zoveel mogelijk onder in één pakketverzekering. Alles is dan perfect op elkaar afgestemd en vaak heeft dat ook voordelen voor uw portemonnee.

Maak kennis met R&P verzekeringen
Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op met één van onze adviseurs, bel (0165) 522 000 en ontdek wat onafhankelijk persoonlijk advies voor u kan doen!

Voor alle vragen over dit vakgebied kunt u contact opnemen met: