Zakelijk verzekeren

Verzekeringen
Bij het opstarten van een onderneming komen vele zaken om de hoek kijken. Na het zetten van de nodige handtekeningen onder de notariële aktes en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, zullen de nodige risico’s afgedekt dienen te worden. Ook bestaande ondernemingen kunnen onderworpen worden aan een second opinion om te onderzoeken of de juiste risico-analyse  is toegepast.

Ondernemingsrisico
Bij iedere onderneming hoort een specifiek risicoprofiel. Een aannemer loopt nu eenmaal andere risico’s dan een accountant. Veel risico’s kunnen worden afgedekt door middel van bepaalde verzekeringen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan uw aansprakelijkheid, uw pand en inventaris, bedrijfsschade, motorrijtuigen, vervoer. Er zijn ook risico’s die horen bij het ondernemerschap.

Deskundig advies
Gezien de huidige complexe ondernemerswereld is het van essentieel belang u goed te laten adviseren door middel van het inschakelen van een adviseur, die u kan helpen de risico’s in kaart te brengen en zo een analyse op maat realiseert. Wij laten alle risico’s en de daaraan gekoppelde verzekeringen de revue passeren.

Maak kennis met R&P verzekeringen
Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op met één van onze adviseurs; bel (0165) 522 000 en ontdek wat deskundig persoonlijk advies voor u kan doen!

Voor alle vragen over dit vakgebied kunt u contact opnemen met: