Individueel of collectief verzekeren

Het goed kunnen vergelijken van zorgverzekeringen is erg lastig. Het aanbod van de verschillende zorgverzekeraars is allemaal net anders ten opzichte van elkaar. De basisverzekering is weliswaar gelijk. U moet echter wel een keuze maken tussen een zogenaamde restitutieverzekering (keuzevrijheid) en naturaverzekering (gecontracteerde zorgverleners), een individuele verzekering  of een verzekering via een (werkgevers-)collectief.

Ons kantoor biedt u advies!
De goedkoopste zorgverzekering willen we allemaal, maar wij vinden het zeker zo belangrijk dat u en zorgverzekering heeft die goed bij u past: een betaalbare zorgverzekering die de zorg dekt waar ú behoefte aan heeft. Een collectieve zorgverzekering is zo gek nog niet. Om in aanmerking te komen voor een collectief contract is één personeelslid al voldoende. Zelfs zonder personeel of als u ZZP’er bent is het al mogelijk om via onze MKB mantel van aantrekkelijke tarieven en voorwaarden te profiteren.

Deskundig advies
Gezien de huidige complexe zorgverzekeringswet is het van essentieel belang u goed te laten adviseren door een specialist, om te komen tot een goede vergelijking van de diverse dekkingsvormen. Maak gebruik van onze expertise!

Maak kennis met R&P verzekeringen
Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op met één van onze adviseurs, bel (0165) 522 000 en ontdek wat deskundig persoonlijk advies voor u kan doen!

Bel voor een afspraak
0165 522 000